Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Females for sale – NEWLIVES

Females for sale

FEMALES FOR SALE - en billedkampagne 2015 om sugardating, prostitution og trafficking.

Prostitution er ikke et valg, det er en overlevelsesstrategi for kvinder, der ikke har bedre muligheder. Trafficking er den meget mørke side af prostitution med groft misbrug af unge piger og kvinder, der er tvunget ud i prostitution.

NEWLIVES har mange års erfaring med at hjælpe både prostituerede og ofre for sex trafficking gennem coaching og empowerment.

Gennem billederne har vi ønsket at fortælle kvindernes historier om prostitution, det at sælge sin krop som en vare, de oplevede konsekvenser af prostitution, at sugardating er starten på et liv som prostitueret.

Det stærkeste budskab er dog billedet af en handlet kvindes udvikling over tid, når hun er offer for trafficking.

Billederne, der kan downloades her som højopløselige billedfiler eller som plakat til tryk, fortæller her hver sin historie. De henviser alle til mere information om prostitution eller trafficking. Klik på din foretrukne plakat i rækken nedenfor, så kan du downloade den!

Model: Julie Rosenstand Ølgaard, Skuespiller. Stylist: Lina Maarouf, Make-up artist. Foto: Lars Krogh Vammen, Fotograf.

Antitrafficking-DK_web
Varedeklaration-DK_webHans-lyst_webHøj-pris_webSugardating-DK_webAntitrafficking-DK_web