Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Om os – NEWLIVES

Om os

NEWLIVES er et lille, men meget ambitiøs ikke-statsligt netværk af frivillige. Vi har virket i 17 år!

Med vores skræddersyede empowermentkoncept har vi specialiseret os i at give kvinder med baggrund i prostitution og kvinder, der er tidligere ofre for menneskehandel, en ny selvopfattelse og styrke dem, så de kan komme ud af prostitution.

NEWLIVES er et ikke-religiøs, ikke-politisk og non-profit netværk, som består af en gruppe mennesker med faglige baggrund inden for ledelse, business, jura, markedsføring, kulturelt - og socialt arbejde og human ressource management. Alle i NEWLIVES arbejder alene på frivillig basis.

NEWLIVES har arbejdet inden for empowerment af kvinder og bekæmpelse af menneskehandel siden 2007, men organisationen blev først officielt grundlagt som en NGO i foråret 2013 (Nedlagt - midlertidigt - som NGO i 2022). I NEWLIVES har vi en stærk, engageret og professionel tilgang til vores de kvinder, vi hjælper og vores samarbejdspartnere.

I 2011 modtog NEWLIVES en humanitær pris for vores dedikerede arbejde med empowerment, coaching og vejledning af udenlandske og også danske kvinder. Vi er der for disse kvinder, når de behøver os.

Formål

NEWLIVES’ første formål er, at styrke udenlandske og danske prostituerede i at komme ud af prostitution og trafficking. Det gør vi gennem karriere-coaching, empowermentværktøjer, som kan sætte fokus på kvindernes personlige færdigheder og potentialer på nye måder.

NEWLIVES´andet formål er gennem kampagner at øge bevidstheden i offentligheden om, at prostitution og menneskehandel også foregår i Danmark, skabe debat og arbejde for, at prostituerede og ofre for menneskehandel hjælpes mere.

NEWLIVES’ filosofi

NEWLIVES skaffer ikke arbejdspladsen eller selve jobbet til kvinden eller fortæller kvinderne, hvad de skal tænke og gøre. Vi coacher kvinderne i, hvordan de kan tænke over deres fremtid og arbejde med den, så de lærer, hvordan de fremadrettet kan lykkes med at skabe deres egen fremtid.