Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Mission og vision – NEWLIVES

Mission og vision

Vi vil gøre en forskel for et andet menneske

I NEWLIVES arbejder alle frivilligt - dedikerede til at hjælpe andre til at begynde en ny tilværelse.

NEWLIVES’ vision

Vi vil coache og gøre en positiv forskel for så mange kvinder som muligt med det formål at støtte dem i deres nye liv uden for prostitution.

NEWLIVES’ mission

At være til stede for den enkelte kvinde og gøre en vigtig og positiv forskel for hende, når hun er klar til at modtage vores støtte.

NEWLIVES’ strategi

NEWLIVES langsigtede strategi er at blive en økonomisk bæredygtig NGO.  Med bæredygtighed mener vi, at vi skal evne altid at skærpe vores indsats, blive bedre og bygge videre på de allerede massivt indhentede erfaringer og sikre støtte til kvinderne, direkte eller indirekte.

NEWLIVES’ værdier

  • Dedikering: Vi er meget dedikerede for hjælpe kvinden på bedste vis, når hun har brug for os.
  • Vedholdenhed: Vi vil aldrig give op i arbejdet med at hjælpe kvinden med at opfylde hendes mål.
  • Innovation: Vi udvikler hele tiden vores metoder i coaching og empowerment for at kunne støtte kvinden bedre og bedre.
Our Mission