Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Vores coaching – NEWLIVES

Vores coaching

Vores empowerment af kvinden (give kvinden bevidsthed om – og evne til at udnytte sit potentiale f.eks. i relation til arbejde) er baseret på personlig coaching. Vore coaching produkter er en blanding af flere forskellige værktøjer. Vi har også et komplet, om end tilpasset outplacement program, der minder meget og det program, der bruges i erhvervslivet.

Målet er, at kvinden opnår en ny indsigt i sin egen faglige identitet. Vi bruger forskellige produkter for at imødekomme kvinden individuelt ud fra hendes personlige behov.

Alle de kvinder, vi over tid har coachet, har alle har været involveret i sexindustrien. De har alle deres personlige andel af følelsesmæssige prøvelser, dårlige erfaringer og erindringer fra deres liv i prostitution. Men hver og én af disse kvinder har deres egen helt personlige andel af talent, potentielle styrker, svagheder og muligheder.

En NEWLIVES coach ved, hvordan kvinden støttes bedst muligt for, at hun finder sin indre potentiale, hendes mange (og ofte skjulte) styrker og indre værdier. Vores coach inspirerer kvinden til gennem dialog og øvelser at lære, hvordan hun kan gøre brug af hendes potentiale.

Vi ønsker at støtte kvinden hele vejen til at hun skaber en ny fremtid. som vi siger: "vi holder hende i hånden til hun enten har fået jobbet eller, alt afhængigt af hendes behov, er påbegyndt et studie."