Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Vores samarbejdspartnere – NEWLIVES

Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er utrolig vigtige for os, da de er organisationer, der er i kontakt med kvinder, som har været ofre for trafficking og/eller, som er inden for prostitution.

De sætter os i kontakt med kvinder, der ønsker et liv uden for prostitution og som derfor har brug for hjælp til at komme videre. De er desuden med til at identificere, hvilke kvinder der har mest brug for hjælp.

De stiller lokaler til rådighed for os, så vi kan coache kvinderne i et sikkert miljø. Hvis en af vores coaches holder talent- og inspirationssessioner for en gruppe kvinder, foregår det ligeledes i et sikkert miljø, hvor medarbejdere fra en af vores samarbejdspartnere er til stede i de tilstødende lokaler.

To af vore tætteste samarbejdspartnere ses nedenfor. Dem har vi arbejdet tæt sammen med i 17 år.

Center mod Menneskehandel (Samarbejde siden 2007).

Center mod Menneskehandel hører til under Socialstyrelsen og arbejder nationalt og internationalt for at hjælpe ofrene for menneskehandel. Du finder dem på www.centermodmenneskehandel.dk

Reden International (Samarbejde siden 2007).

Reden International er en NGO, der arbejder for at hjælpe ofre for kvindehandel til en bedre fremtid. Deres målgruppe er udenlandske kvinder i prostitution med særligt fokus på kvinder, der er handlet til den danske sexindustri. Du finder dem på www.redeninternational.dk

Kommuner og andre NGO, der bistår danske prostituerede.

I årevis har vi også arbejdet med danske prostituerede. De aktive der vil ud af prostitution og de, der er ude af prostitution, men ikke endnu har fundet sig et job, uddannelse eller på anden vis karriere.

Individuelle henvendelser fra danske prostituerede.

Flere gange sker det, at individuelle personer med aktuel/tidligere erfaring som prostitueret henvender sig. Dem tager vi også ind som kandidater. De er ofte topmotiverede og vil rigtig gerne, men savner lige den sparring med en coach, der er på øjenhøjde med kvinden og kender til netop de forhold, som den prostituerede oplever/har oplevet i virke som prostitueret.

I NEWLIVES leder vi altid efter nye og gode samarbejdspartnere med samme mål - at gøre en forskel for den enkelte.

Collaboration