Warning: Undefined array key "dependencies" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 103 Warning: Undefined array key "version" in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 104 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/2/3/3/newlives.dk/httpd.www/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587 Succeshistorier – NEWLIVES

Succeshistorier

Nogle af vore mange succeser

Det bedste output fra en lang coaching proces kan nås, når coachen giver et kompent og kærligt skub fremad til kandidaten.

På denne måde opnår kandidaten nye visioner og indsigt, som kan være det første og også et solidt skridt udi en ny karrierevej.

At se en person opnå en ny indsigt inde i sig selv - at se i hendes ansigt, at hun pludselig når til en vidunderlig ny erkendelse, at hun faktisk kan mange ting og føler sig god nok – det giver et mentalt boost og føles second-to-nothing for en coach.

Det er derfor, vi investerer vores tid, coaching og støtte til kvinderne.

Mange af vores kandidater har opnået dette. Senere har de delt deres taknemmelighed for den hjælp, de havde modtaget fra en NEWLIVES coach.

Nedenfor er nogle af de reaktioner, vi har modtaget i de sidste par år. Det er kommentarer, som gør det umagen værd at være frivillig, at gøre en forskel for en anden person.

Kommentarerne nedenfor er citeret med kvindernes egne ord. (Kan dokumenteres)

Dansk kvinde, 32 år

Hej. Jeg arbejder nu som (job position) ved X. Tak for din coaching af mig, men mest af alt tak for at du har set mig som den jeg er. Alt det bedste, Jane Doe DK.

Dansk kvinde, 39 år

Det er endelig tid til at fortælle dig den store nyhed. Jeg skriver til dig fra mit nye kontor på mit nye job som (job position) på X-selskab.

Jeg ville bare lade dig vide, hvordan det gik og sige tak så meget jeg kan, for at du har arbejdet med mig. Jeg er så taknemmelig for den tid, du har brugt sammen med mig, og jeg synes, det er fantastisk, at folk som dig findes i verden – nogle der hjælper andre, uden at blive betalt for det. En stor tak. Smil. Jane Doe DK2.

Dansk kvinde, 38 år

Jeg fik jobbet! Det er så stort, og spændende! Og jeg blev valgt ud af 80 kandidater! Jeg ville bare sige dig tak for at hjælpe mig og give struktur til mit CV - det gjorde bare den forskel, der var brug for! Jane Doe DK3.

Dansk kvinde, 36 år

Jeg startede som (job position) den første af (måned), og jeg er så glad for at arbejde igen. Du var en stor hjælp. Mange tak, Jane Doe DK4.

Rumænsk kvinde, 27 år

Tak for den interesse og tid du investerer i mig .... Jane Doe RU1

Rumænsk kvinde, 22 år

Tak fordi du ville hjælpe mig med mit CV, og fordi du lærte mig så mange ting om mig selv. Hvis jeg ikke havde mødt dig, ville jeg aldrig have modet til at gå til en samtale, og jeg ville aldrig have sådan et godt CV. Jeg har virkelig lært så mange ting fra dig, og jeg er glad for, at jeg mødte dig. Du er virkelig erfaren, og jeg tror, ​​at du ved det. Du giver styrke til at kæmpe, og denne styrke havde jeg mistet for lang tid siden. Men du gav det tilbage til mig, og det betyder så meget for mig, fordi nu kan jeg tro igen på mig selv, og jeg er ikke bange for mig selv ikke mere. Jeg håber det bedste for dig, og jeg håber du har godt liv med dine børn. Jane Doe RU2.

Russisk kvinde, 46 år

Tak for at du hjalp mig. Du har gjort et godt stykke arbejde med mig. Jeg takker dig meget. Jane Doe RUS1

Nigeriansk kvinde, 30 år

Jeg takker Gud for, at jeg mødte dig. Du er fantastisk, og jeg skylder dig så meget. Tak Gud for dig, tak !! Jane Doe NI1

Spire